این نمونه توانایی فاصله گرفتن از زمین را تا ارتفاع 300 متر دارا می باشد و این فاصله را در مدت 6 دقیقه طی می کند. این فاصله خیلی بیشتر از ارتفاع ایست که می توان با نردبان (حدود 30 متر) به آن رسید برخی از ویژگی های این پهپاد آتش نشان از این شرح است:شارژ خاموش کننده
- مدت زمان پرواز این پهپاد 30دقیقه، که میتوان این زمان را از طریق اضافه کردن منبع انرژی افزایش داد.
- کپسول آتش نشانی
- نزدیک شدن به آتش تا فاصله 30 متری
- حمل بار تا 200 کیلوگرم
لینک دانلود آپارات https://aparat.com/v/Hk3OU
هفت دستگاه پهپاد آتش نشان در اختیار سازمان آتش نشانی تهران بیشتر بخوانید
هر آنچه باید در مورد پهپاد های آتش نشان بدانید
تکنولوژی کوادکوپتر ها و پهپادها هر روز نسبت به قبل در حال پیشرفته می باشند. اضافه شدن قابلیتهای جدید، کاربردهای جدیدی نیز برای پهپاد ها به همراه خواهد داشت . یکی از این کاربردهای جدید، کمک به آتش نشانها برای خاموش کردن آتش می باشد. پهپاد آتش نشان، چشم آتش نشانها در آسمان به حساب میآید و انجام عملیات جستجو، خاموش کردن آتش و نجات دادن افراد را برای آنها ساده تر خواهد کرد. این کوادکوپتر ها که به تازگی جای خود را در ایستگاههای آتش نشانی پیدا کردهاند میتوانند آینده امداد رسانی و آتش نشانی را در آینده تغییر دهند. کپسول آتش نشانی
کوادکوپتر یا پهپاد آتش نشان
پهپاد آتش نشان یا کوادکوپتر آتش نشان در واقع یک کوادکوپتر فوق حرفهای می باشد که به ابزارهای قدرتمندی مانند دوربینهای حرارتی مجهز می باشند. هلی شات های آتش نشان در قبل، حین و بعد از انجام عملیات آتش نشانی نقش مهمی ایفا میکنند. این پرندههای کوچک از زاویه بالا، جزئیات میدان نبرد با آتش را به اطلاع آتش نشانها میرسانند و با قابلیتهای ویژه خود به مقابله مؤثر با آتش یا نجات جان انسانها کمک فراوانی می نمایند. فایر سرویس - تاو فایر
چگونگی عملکرد کوادکوپتر آتش نشان خاموش کردن آتش
کوادکوپتر آتش نشان یک هلی شات با دوربینهای مخصوص است. این کواد کوپتر دوربین دار با استفاده از دوربینهای حرارتی صحنه نبرد را آنالیز کرده و از راههای مختلفی به آتش نشانها برای مهار آتش یاری میرساند. در ادامه به وظایف کوادکوپتر آتش نشان اشاره خواهیم کرد. کپسول آتش نشانی
بررسی وضعیت آتش سوزی و زیر نظر گرفتن آن توسط پهپاد آتش نشان
تصاویر هوایی تهیه شده با پهپاد آتش نشان قبل از شروع فرآیند عملیات آتش نشانان میتواند اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار فرماندهان قرار دهد. مشاهده دقیق وضعیت آتش از میان دود با استفاده از دوربینهای حرارتی نصب شده روی کوادکوپتر، جستجوی ۳۶۰ درجه محیط آتش سوزی، معین کردن محل ورود یا خروج با استفاده از چراغهای هوایی و … از مهمترین وظایف کوادکوپترهای آتش نشان می باشند.
دسترسی بهتر به محل وقوع حریق و جلوگیری از به خطر افتادن جان آتش نشانان
پهپاد ها این قابلیت را دارند تا هرجایی که انسانها نمیتوانند حضور یابند، در صحنه حاضر شوند. سالانه بسیاری از آتش نشانها در حین جستجو یا انجام امداد رسانی در محلهای ناامن جان خود را از دست میدهند. هلی شات آتش نشان با شناسایی دقیق محل امدادرسانی از جان آتش نشانها محافظت میکنند.
استفاده از دوربین حرارتی پهپاد آتش نشان برای رهگیری حریق
در یک حادثه آتش سوزی، هر ثانیه و هر لحظه ارزش بسیار زیادی برای آتش نشانان دارد. کوادکوپتر آتش نشانی با استفاده از دوربین حرارتی محل دقیق آتش سوزی و منبع آن را به امدادگران نشان میدهند و همچنین نقاط ضعف ساختمان آتش گرفته را مشخص کرده به این ترتیب آتش نشانان با سرعت بیشتر به مبارزه با حریق میپردازند و از تخریب بنا نیز جلوگیری میکنند.
استفاده از کوادکوپتر آتش نشان برای امداد و نجات و جستجو
با استفاده کوادکوپتر میتوان محدوده بسیار گستردهتری را برای جستجو و امداد رسانی پوشش داد. حتی در صورت نیاز میتوان از طریق پهپاد تجهیزات امداد رسانی مانند ماسک تنفسی را برای قربانیان حوادث آتش سوزی ارسال کند. یافتن قربانیان در دل دود یا در تاریکی شب یکی دیگر از ویژگیهای پهپاد های آتش نشان می باشد.
کاربرد هلی شات در بلاهای طبیعی مانند سیل و زلزله
با استفاده از قابلیتهای هلی شات آتش نشان، میتوان تصاویر هوایی از محل بروز فاجعه تهیه کرد. این تصاویر در تخمین میزان خسارات وارد شده نقش بسیار مهم دارند. همچنین در هنگام بروز حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله، پهپاد ها بهترین وسیله برای یافتن افراد گم شده و شناسایی محل قربانیان هستند. به طور کلی یک تصویر هوایی از منطقه میتواند جزئیات بسیار حیاتی را در اختیار امدادگران قرار دهد.
استفاده از کوادکوپتر آتش نشان در مناطق جنگلی و صعب العبور
آتش سوزی در جنگلها یکی از چالشهای بسیار مهمی است که هر ساله بسیاری از کشورها را درگیر میکند. دسترسی سریع به منطقه آتش سوزی و تصمیم گیری درست در مورد نحوه مهار آتش میتواند از گسترش آن جلوگیری کند. هلی شات ها به عنوان چشمان ما در آسمان بهترین وسیله برای بررسی آتش سوزیها در طبیعت هستند. با استفاده از این کوادکوپترهای دوربین دار، مراکز اصلی آتش سوزی را شناسایی میکنند و دیگر نیاز نیست تا اعضای تیم امداد جان خود را برای بررسی صحنه از نزدیک به خطر بیاندازند. به این ترتیب نبرد با آتش بسیار مؤثرتر از گذشته خواهد شد.
اجزایی کوادکوپترهای آتش نشان
کوادکوپتر آتش نشان شباهت بسیار زیادی به یک هلی شات ساده دارند با این تفاوت که برای پرواز در شرایط سخت و تصویربرداری به تجهیزات فوق العاده ای مجهز شده اند. دوربین حرارتی مهمترین تجهیزات این نوع از هلی شات ها به حساب میآیند. این دوربینها قابلیت شناسایی مرکز آتش پنهان شده در زیر دود و همچنین شناسایی قربانیان، اجساد یا افراد آسیب دیده را دارا می باشند. دوربین دید در شب یکی دیگر از تجهیزات نصب شده روی کوادوکوپتر آتش نشان است که دید مناسب را در جستجوهای شبانه فراهم می نمایند.
در کنار این دوربینهای پیشرفته، از دوربینهای تصویر برداری قدرتمند با قابلیت زوم بالا (بیش از ۳۰ برابر) برای بزرگنمایی تصاویر و مشاهده جزئیات نیز استفاده میشود. چراغ بزرگ برای تامین نور کافی در جستجوی شبانه نیز از دیگر اجزای مهم کوادکوپتر آتش نشانی است. به طور کلی کاربرد این هلی شات ها با کوادکوپترهای دوربین دار معمولی متفاوت است به همین دلیل از تجهیزات ویژهای در ساخت آنها بهره گرفته می شود.
استفاده از کوادکوپترها بجای آتش نشانان
کوادکوپترها به تنهایی نمیتوانند آتش را اطفا کنند. آنها تنها ابزاری برای شناسایی مراکز اصلی آتش سوزی می باشند و یک ابزار کمکی مؤثر برای آتش نشانها به شمار می روند. در واقع هلی شات آتش نشانی به امدادگران کمک میکند تا وظایف خود را بهتر انجام دهند. با این حال، شاید در آیندهای نچندان دور با توجه به پیشرفت تکنولوژی پهپاد ها ، شاهد حضور کوادکوپترها به جای انسانها در عملیات های مهار آتش سوزی ها باشیم.
شارژ کپسول آتش نشانی / شارژ خاموش کننده - گروه صنعتی تاو - فایر سرویس