ساخت سنسور تشخیص احتمال حریق، در باتری های خودروهای هیبریدی

برای جلوگیری از خرابی باتری لیتیوم-یونی که منجر به ‌فاجعه و آتش سوزی می‌شود، یک حسگر ایمنی باتری جدید ساخته شده که می‌تواند تخلیه سلول را درعرض چند ثانیه کشف نماید.

آتش‌ گرفتن باتری خودروهای الکتریکی یک اتفاق نادر است؛ اما درصورت وقوع می‌تواند فاجعه‌ بیافریند. برای جلوگیری از خرابی باتری لیتیوم-یونی، یک حسگر ایمنی باتری جدید ساخته شده است که می‌تواند تخلیه سلول را درعرض چند ثانیه کشف نماید.

شرکت مهندسی متیس نسخه بتا سنسور ایمنی باتری تولیدی خود را معرفی کرده که در آن برای نظارت بر سلامت سلول باتری، از قابلیت سیستم مدیریت باتری بهره گرفته است. این سیستم نه‌تنها تغییر حرارتی را به‌سرعت تشخیص می‌دهد، بلکه زمان بیشتری را برای تخلیه وسیله‌نقلیه درنظر می‌گیرد. داده‌های حسگر، تصویر واقعی از وضعیت سلامت باتری و شرایط داخلی بسته ارائه می‌دهند.

این سنسور برای ادغام آسان در سیستم الکتریکی موجود درخودرو طراحی شده و داخل یک بسته باتری نصب می‌شود که با نظارت بر وضعیت هوا، تهویه سلولی را تشخیص می‌دهد. این سنسورها برای نخستین‌بار طراحی شده‌اند و برای تولید درحجم بالا و تامین نیاز تولیدکنندگان خودرو بهینه شده‌اند. این محصول درحال حاضر به‌منظور انجام تست‌های اولیه تحویل تعدادی از تولیدکنندگان گردیده است.

این حسگر منحصربه‌فرد برای انتخاب طیف وسیعی از پارامترهای محیطی از جمله ترکیبات آلی فرار، تغییر فشار و رطوبت طراحی شده است. این داده‌ها را می‌توانند برای بررسی ورودی‌های دیگری مانند دمای سلول به‌منظور نظارت بر تهویه سلولی استفاده کردند. این سنسور داده‌ها را از طریق یک رابط CAN قابل تنظیم به‌یک واحد کنترل درخودرو مانند ECU منتقل می‌کند تا به‌راننده هشدار دهد که هواگیری سلول رخ داده است. این سنسور همچنین می‌تواند مدار باتری را قطع کند تا برای جلوگیری از آتش‌سوزی و خنک شدن آن فرصتی را فراهم گردد.
بسته‌های باتری مجهز به‌سیستم مدیریت باتری هستند؛ اما محدودیت‌هایی دارند. این سیستم‌ها علاوه‌بر مدیریت شارژ و دشارژ بسته‌های باتری سعی می‌کنند سلامت بسته باتری را نیز کنترل کنند.

اگر سلول دارای سنسور باشد، این سیستم به‌خوبی کار می‌کند؛ اما اگر سلول با سنسور موجود دربسته فاصله داشته باشد، تا زمانی که سنسور تغییر دما را ثبت کند، به‌احتمال زیاد دیر شده و تشخیص مشکلات سلول از طریق نوسانات ولتاژ نیز در کوتاه‌مدت دشوار خواهد بود. زیرا سلول‌های دیگر به‌طور موازی می‌توانند ولتاژ را تقویت و مشکلات یک سلول را پنهان کنند. اگر یک باتری پس از هواگیری از کار بیفتد، می‌تواند در یک واکنش خوداکسیدشونده آتش بگیرد که به‌احتمال زیاد منجر به‌یک واکنش فرار می‌شود و ضمن از کار انداختن سلول‌های اطراف آن، سبب از آتش گرفتن خودرو گردد.

 

آتش گرفتن خودرو برقی - شارژ کپسول آتش نشانی

 

شارژ کپسول آتش نشانی / شارژ خاموش کننده - گروه صنعتی تاو - فایر سرویس

 

فروش و شارژ خاموش کننده - کارگاه شارژ کپسول آتش نشانی - کارگاه شارژ خاموش کننده - نحوه شارژ کپسول آتش نشانی - کپسول پودر و گاز - فروش کپسول پودر و گاز شارژ کپسول پودر و گاز - نحوه شارژ خاموش کننده - شارژ کپسول آتش نشانی - شارژ خاموش کننده - سرویس کپسول آتش نشانی - سرویس خاموش کننده - انواع کپسول آتش نشانی - انواع خاموش کننده - قیمت شارژ کپسول آتش نشانی - قیمت شارژ خاموش کننده - قیمت کپسول آتش نشانی - قیمت خاموش کننده - اجاره خودرو آتش نشانی اجاره ولانس - فروش خودرو آتش نشانی - فروش آمبولانس - خودرو پیشرو آتش نشانی - آمبولانس - خودرو آتش نشانی -ماشین پیشرو آتششانی - ماشین آتش نشانی - فروش و اجاره ماشین آتش نشانی - فروش و اجاره ماشین آتش نشانی پیشرو - هواپیما آتش نشانی - پودر بی کربنات سدیم - پودر BC - پودر ABC - پودر بی کربنات پتاسیم - پودر ایلیا - پودر هدف - پودر سپیکو

جست و جو

تماس با ما

با ما تماس بگیرید و از مشاورین ما کمک بگیرید.
021 - 22 38 31 79
همه روزه 8-18

ما را دنبال کنید

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش